Csatlós Tibor

Csatlós Tibor

2019. november 19. - TiborCsatlós

Csatlós Tibor a magyar és angol játékfejlesztés és zenei élet bohóckodó végbélukaca. Tíz év alatt semmilyen eredményt sem sikerült felmutatnia egyik területen sem. Arcánál csak a testzsírhányada nagyobb. Csatlós Tibor hatalmas egóval osztja az észt Facebookon és egyes Apple híroldalak cikkei alatt, álneveken (djc, csati, Vogon, Debreczeni Gergely, Pennywise). Csatlós Tibor hozzászólásait könnyű felismerni pimasz stílusukról, és magyartalan mondatszerkezetükről. Csatlós Tibor internetes zaklató, zsaroló, bűnöző.

csatlos9003.jpg

 

Gyerekkora

Csatlós Tibor a kárpátaljai Nevetlefaluból származik. 1989-ben született (04/07/1989). Kezdeti éveiben az éhezés és a nyomor mellett a legmeghatározóbb élménye az volt, hogy minden ismerőse lábtörlőnek használta a száját. Családja bűnözői kapcsolatokkal rendelkezett, így később Magyarországra tudtak költözni. A fene nagy szabadságtól úgy szétzabálták magukat, hogy bojler méretű segget növesztettek. Többet már az ukrán bikák se kúrták seggből szájba, így megindulhatott a rendes szexuális fejlődés útján.

 

 

Csatlós Tibor a zenei tálentum

Dj. Csatlós Tibor több éven át próbálkozott zenéléssel, ám a tehetséget sosem tudta pénzzel és agresszióval pótolni. Több tucat zenéjét mind egy ismerőse írta helyette, ő pedig remixelte őket pár kattintással. Ezek csak néhány ezer megtekintést tudtak, amik mind az ismerősei és a családtagjai.

hangszor_o.jpg

Kitartóan hitte magáról, hogy egy nap majd ő lesz az új Kozsó, de zenéi csak olyan előre összerakott ritmusokból építkeznek, amiket egy 13 éves gyerek is összerak FLstudioban.

web44.png

Kudarca mentális zavarokat okozott nála. Ezt azzal kompenzálta, hogy ismerősei fotóit átszerkesztette, hatalmas örömükre.

 

Programozói karier

A zenei életből kapott pofonok után a programozás és a játékfejlesztés felé fordult. Mivel a programozáshoz sem értett sokkal jobban, mint akármi máshoz, ezért minden alkalommal másokkal végeztette el az érdemi munkát. Befektetők pénzét felhasználva különféle kis szoftvereket és oktatóprogramokat gyártott.

illust7.png

A pozíciókat igyekezett a haverjaival feltölteni, munkatársait gyakran zaklatta. Munkahelyi áldozatai egy alkalommal szakszervezetet szerveztek a zaklatások ellen, amire ő válaszul kirúgta őket.

illust3.png

Programozói tevékenységét főként rövid életű 2-3 emberes cégecskék jelzik. Itt még véletlenül sem rakéták vezérőrendszereinek elkészítésére kell gondolni, hanem csak egyszerű weboldalakat és online oktatóappokat tákoltak össze (pl Arcweb.hu).

web1.png

web.png

Registrant:
ARCWEB Bt. Email Masking Image@arcweb.hu +36.14108370
ARCWEB Bt.
Kesmark u. 16.
Budapest,Hungary,HU 1158

Administrator:
name:(Csatlos Tibor)
Email:(Email Masking Image@arcweb.hu) tel-- +36.703317792
Csatlos Tibor
Kesmark u. 16.
\r
t Budapest
Hungary,
HU

 

 

 

Bűnöző család

Mivel megfélemlítéssel és egóval nem lehet az alkalmazottakat motiválni, így a lefejlesztett szoftverek értéktelennek bizonyultak. A legtöbből semmi sem lett, ezért a befektetők elől a bűnöző rokonságával együtt Angliába menekültek. Birminghami otthonukban sem élhettek nyugodtan, Csatlós Mária ellen például nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.

Hallod, írjál már meg nekem egy programot hamar, hallod

 

Csatlós Tibor, a százötven kilós zsírpocok

Miután huszonöt éven keresztül növesztett pocakjától már nem látta a saját pöcsét, belátta, hogy az általa annyira lenézett testmozgás mégis fontos. Mivel ismét irreális célokat tűzött ki maga elé, sosem sikerült lefogynia, vagy egészségesebbé válnia. Sertés testében már megindultak az önkatalizáló folyamatok.

 

Politikai nézetei

Baloldali, liberális. Többször a rendőrök fejének utcakövekkel való beverésére buzdított. Ő maga sosem tüntet, mert most épp nem ér rá, csak a billentyűzet mögül bátor.

 

A felesége elzavarja dolgozni

Éveken át kamuzta a környezetének, hogy játékfejlesztésből él. Minden vagyonát elherdálta. 2017-ben a felesége végül megelégeli az ingyenélést. A gyermekük érdekeit szem előtt tartva végül elküldte dolgozni. Miután zenei és nem létező játékfejlesztési kapcsolatait felégette, teherautósofőrnek szegődik ukrajnai ismerőse cégéhez. Utolsó ötlete az volt, hogy Androidra elkészítsen egy VR játékot, amelyről több videót feltölt a youtubera. Ezekből végül -meglepő módon- nem lett semmi.

illust9.png

torok5.png

 Csatlós Tibor elvágja a torkod

 

illust2.png

Csatlós Tibor még a stáblistán se szerepel...

 csatlos507.jpg

 

https://csatlostibor.tumblr.com/

http://csatlostibor.bloglap.hu/cikkek/csatlos-tibor-70611/